Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Να δώσει συνέχεια στο σερί ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται στις 15:00, στο PAOK Sports Arena, τον Πρωτέα Βούλας. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκπληκτική ανατροπή και νίκη επί του Εύνικου στην Αθήνα με 64-70, αποτέλεσμα το οποίο δημιούργησε νικηφόρο σερί. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ βρίσκεται στην έκτη θέση με 26 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Απέναντί του, ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος προέρχεται από νίκη επί του Νέου Ηρακλή με 39-67, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς σε 18 αγώνες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Προερχόμαστε από μία τρομερή νίκη απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Εύνικος. Προτελευταία αγωνιστική και η ομάδα της Βούλας έχει πιστεύω το τρίτο πιο ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ στην Ελλάδα. Τρομερές ξένες και παίκτριες Εθνικής Ελλάδος. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το ελληνικό παρατσούκλι του Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει βγει λίρα 100 στον ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο να αποτελεί μια από τις σταθερές του...

Στην ίδια κατηγορία