Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΛ με ελεύθερη είσοδο!

Δημοφιλή

Για την 21η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, την ΑΕΛ. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», μετά την πρόκριση τους στους «8» του Κυπέλλου με την επικράτησή τους με 0-4 επί του Άρη, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Απέναντί τους, η ΑΕΛ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 των Ελπίδων Καρδίτσας, και ανέβηκε στην έβδομη θέση με 27 βαθμούς σε 20 αγώνες. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το αυριανό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία πολύ ωραία εμφάνιση και νίκη επί του Άρη, η οποία έφερε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και καλές εμφανίσεις, να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός ο στόχος περνάει από το τρίποντο στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Λάρισα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία