Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπράντον: «Αδύνατο να κερδίζαμε χωρίς τη στήριξη της Τούμπας»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τον Ράχμαν Μπάμπα που εντυπωσιάστηκε από τη βραδιά που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σειρά πήρε ο Μπράντον Τόμας που επικοινώνησε τις σκέψεις του στα… ελληνικά μετά το μεγάλο θρίαμβο των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ισπανός στράικερ με προσωπικό του τέρμα «κλείδωσε» το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ πριν οδηγηθεί στα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος και αφορμή δοθείσης από τη σημαντικότητα του εν λόγω αγώνα, στάθηκε στη χθεσινή (14/03) αξέχαστη βραδιά. «Μεγάλη μέρα σήμερα! Τα καταφέραμε! Σας ευχαριστούμε πολύ! Χωρίς την στήριξή σας, θα ήταν αδύνατο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλοι μαζί!» επισήμανε χαρακτηριστικά με μήνυμά του στα ελληνικά ενώ στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως:

«Η σεζόν είναι πολύ πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ’ έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή.

Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια. Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, την ομάδα και την νίκη. Εγώ ότι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία