Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η… αδυναμία Τάισον στο δίδυμο με Μπάμπα

Δημοφιλή

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ υποσκέλισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους «μάχης» με γνώμονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη θέση στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αναμένοντας προσεχώς τον επόμενο αντίπαλό του. Αφορμή δοθείσης από την επική ανατροπή του Δικεφάλου, ο εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του πρώτου τέρματος των «ασπρόμαυρων» που επί της ουσίας ξεκλείδωσε τον ΠΑΟΚ, Ράχμαν Μπάμπα, απέστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας έμεινε συγκλονισμένος από την ιστορική βραδιά στο γήπεδο της Τούμπας σε συνάρτηση με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Μία τέτοια ανάρτηση κάθε άλλο παρά ασχολίαστη θα έμενε από τον Τάισον που φαίνεται να έχει… αδυναμία στο δίδυμο πλευρών που συνθέτει με τον Ράχμαν Μπάμπα δεδομένου πως τόνισε «το δίδυμό μου, σε αγαπώ Μπάμπα». Γίνεται αντιληπτό πως οι δύο ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο που στη χθεσινή αναμέτρηση έβαλε δύσκολα στους Κροάτες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ενδεικτικό πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ναι μεν φάνταζε καλή στο αμυντικό transition και εν γένει ως ένα σύνολο με ένταση και διάρκεια στα τρεξίματά της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε την ποιότητα του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Εξ ου και η δυσκολία της με την τριπλέτα των Τάισον, Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σκάνδαλο της ΔΕΑΒ με Αλμέιδα!

Απίθανα πράγματα από τη ΔΕΑΒ που ουσιαστικά έβγαλε... λάδι τον Ματίας Αλμέιδα! Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας φαίνεται πως...

Στην ίδια κατηγορία