Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Εγώ… ασεβής προς τη Ντιναμό;»

Δημοφιλή

Για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ, τον τρόπο που ήρθε αλλά και το κάκιστο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ μίλησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, δουλέψαμε καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Περιμέναμε ότι θα προκριθούμε, αλλά μία νίκη με 5-1, στο περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί, δεν είναι εύκολο να έρθει. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα.

Προς τα έξω πέρασε ότι είμαι εγωιστής, ασεβής προς τη Ντιναμό όταν το είπα, αλλά πραγματικά είχαμε παίξει πολύ άσχημα στο Ζάγκρεμπ. Ίσως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στην σεζόν. Αυτό φάνηκε απόψε (σ.σ. χθες βράδυ). Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, πραγματικά κυριαρχήσαμε”.

Τέλος, για τις δικές του σπουδαίες επεμβάσεις στα σουτ των Σπίκιτς (53’) και Σούτσιτς (64’): «Εντάξει, αλλά αν δεν είχα δεχθεί το πρώτο γκολ, ίσως η Ντιναμό δεν θα είχε προσπαθήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την άμυνά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία