Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μπαρτσελόνα και Τσέλσι παρακολουθούν Κωνσταντέλια»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζει την εξαιρετικής εμφανήσεις, με αποκορύφωμα την χθεσινή (19/2) μαγική ασίστ που μοίρασε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζουν να συνδέουν το «διαμάντι» του Δικεφάλου με ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, το «inside football» αναφέρει πως η Τσέλσι και η Λιντς παρακολουθούν τον «Ντέλια». Παράλληλα, αναφέρεται πως και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμη το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Μίλαν έχει προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ και η Σάλτσμπουργκ έκανε πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμη τονίζει:

«Ο ΠΑΟΚ ζητά ακόμα περισσότερα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή που επιπλέον παρακολουθείται από την Τσέλσι και έχει συνδεθεί και με τη Λιτς. Η ελληνική ομάδα ζητά ένα ποσό ανάμεσα στα 15 και 20 εκατομμύρια, πριν συμφωνήσει για να αποχωρήσει ο Κωνσταντέλιας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατανοήσει το ύψος του ταλέντου που έχουν στις τάξεις τος και θέλουν να μεγιστοποιήσουν τον κέρδος από την πιθανή του πώληση».

Παράλληλα, αναφέρεται πως και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, «που έχει και την εκτίμηση της Σεβίλλης».


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Υποχρεώσεις και το Πάσχα για τα αδέρφια Παπάζογλου και τον Τζωρτζίνη

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία