Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μιρτσέα: «Ο Παναθηναϊκός έκανε σα να πήρε πρωτάθλημα»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από τον εκτός έδρας αποκλεισμό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη ρουλέτα των πέναλτι για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σχολίασε τη δεύτερη «μάχη» των δύο ομάδων και τον τρόπο με τον οποίο οι ασπρόμαυροι τέθηκαν εκτός συνέχειας, ρίχνοντας στην εξίσωση τον παράγοντα τύχης των «πράσινων».

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε σε προσωπικές του τοποθετήσεις: «Τέτοια σενάρια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όχι τόσο συχνά, αλλά συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα και την πρόκριση τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ τυχερός στο ματς και οι οπαδοί του πρέπει να αισθάνονται ότι είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ήταν τόσο χαρούμενοι σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα βάσει των αντιδράσεων τους μετά το ματς.

Υπήρξαν πολλές παρόμοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας με την Ντιναμό Κιέβου, όταν προπονούσα τη Σαχτάρ. Προηγηθήκαμε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και όλοι πίστευαν ότι όλα κρίθηκαν υπέρ μας και ότι σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το τρόπαιο. Στη συνέχεια, όμως, τρεις από τους παίκτες μας έχασαν πέναλτι (σ.σ το ένα πέναλτι το είχε χάσει ο Τάισον, τα άλλα δυο οι Ρακίτσκι και Γκλάντκι) και χάσαμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο το να χάνεις με τέτοιο τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία