Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μήνας… φωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Διακοπή έχει η Super League, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική σε Play off και Play out, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στα Play off, αφού επικράτησε με ανατροπή στο Κλεάνθης Βικελίδης και διεύρυνε το αήττητο σερί του. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου γέμισαν τις μπαταρίες του, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στους παίκτες τους, προκειμένου να πάρουν ανάσες πριν την τελική ευθεία της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα (23/3) στις προπονήσεις έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου. Ο Απρίλιος θα είναι καθοριστικός μήνας για τον ΠΑΟΚ και την έκβαση ολόκληρης της σεζόν, αφού θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των Play off, που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Παράλληλα, εντός του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό.

Μόνο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές των Play off δεν θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του ένα μήνα «φωτιά» γεμάτο με συνεχόμενα ντέρμπι. Αν και δεν έχουν οριστεί όλες οι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε των Play off, εντούτοις όπως έχει γίνει γνωστό ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερις αναμετρήσεις σε 11 ημέρες, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή (2/4).

Το πρόγραμμα των επόμενων δύο εβδομάδων:

Κυριακή (2/4): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Tετάρτη (5/4): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Κυριακή (9/4): ΠΑΟΚ – Βόλος

Πέμπτη (13/4): ΠΑΟΚ – Λαμία (Κύπελλο)

Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα των Play off, η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Απρίλιο, επίσης, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία