Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μιλενκόσκι: «Έχουμε χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα»

Δημοφιλή

Για την κλήρωση του CEV Cup, που θα φέρει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο τον Δικέφαλο με μια ομάδα εκ των Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Γκαλάτι (Ρουμανία), Λας Πάλμας (Ισπανία), μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Full Επίθεση», ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους πιθανούς αντιπάλους στο CEV Cup, κι αν έχει κάποια προτίμηση;

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που παραμένω στον ΠΑΟΚ. Έχουμε χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα και έχω τη φιλοδοξία να πετύχουμε κάτι και στην Ευρώπη, σε μια «δυνατή» διοργάνωση όπως το CEV Cup, που μετέχουν ποιοτικές ομάδες. Πιθανότατα θα βρούμε απέναντι τη Μλάντον από το Ζάγκρεμπ. Η Λας Πάλμας είναι το φαβορί για το γκρουπ. Η Μλάντον είναι μια καλή ομάδα με καλούς νεαρούς, και κάποιους διεθνείς Κροάτες, αν και δεν υπάρχουν κάποιοι «διάσημοι» ξένοι στο ρόστερ τους».

Για το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας:

«Κάναμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, κρατήσαμε κάποιους από το περσινό και μπαίνουμε στη νεά σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες. Πήγαμε καλά πέρσι, πετύχαμε κάποια πράγματα. Αν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκαν και δεν θα είναι εύκολο, θέλουμε να πετύχουμε το ίδιο και φέτος. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους στην Ελλάδα και να κάνουμε το το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Για τη φιλοδοξία στην Ευρώπη και που στοχεύει να πάει ο ΠΑΟΚ:

«Ελπίζουμε ότι θα περάσουμε τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα το Μιλάνο. Είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει κάνει καλές μεταγραφές. Αλλά έχουμε κι εμείς ποιότητα και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίξουμε το βόλεϊ μας, και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη».

Για το αν έχει ο ΠΑΟΚ αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί:

«Οι διοργανώσεις θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Στην Ελλάδα ξεκινάμε τον Οκτώβριο και στην Ευρώπη τον Νοέμβριο. Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τους διεθνείς, αφού θα μας λείψουν για ένα κομμάτι της προετοιμασίας οι παίκτες που θα βρεθούν στο Προολυμπιακό, αλλά και οι Κοκκινάκης και Λινάρδος, που θα δώσουν το παρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδας».

Για τους λόγους που επέλεξε να ανανεώσει:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξη που βιώσαμε από τον κόσμο, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια και θεωρώ ότι θα είναι κοντά μας και του χρόνου. Όσο για την ομάδα, συμμετείχα στο χτίσιμο της, για την απόκτηση και των Ελλήνων και των ξένων αθλητών. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω όπως σας είπα, όταν μου έγινε η πρόταση για την ανανέωση δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ. Δεν υπήρχε κανένα δίλλημα πριν υπογράψω».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει και τη νέα χρονιά κάποιον τίτλο;

«Για αυτό είμαι εδώ, πιστεύω στην ομάδα που φτιάχνουμε. Νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο. Είμαι πεπεισμένος ότι κι η επόμενη χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Η μεγάλη επιστροφή της Ίπσουιτς στην Premier League

Η Ίπσουιτς έδωσε τέλος στην 22χρονη… εξορία της από την Premier League. Ο σύλλογος, που εφέτος αγωνιζόταν στην Championship, εξασφάλισε...

Στην ίδια κατηγορία