Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα στημένα παιχνίδια

Δημοφιλή

Η συνεδρίαση για την υπόθεση των στημένων αγώνων στα γραφεία της ΕΟ, ολοκληρώθηκε κι όπως αναφέρει η ΕΕΠ στην ενημέρωσή της, αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς για την επίσπευση των ερευνών που θα αφορούν σε χειραγώγηση αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ εξέφρασε, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση μετά από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, την ξεκάθαρη θέση του, ζητώντας παράλληλα να κοινοποιηθεί η επιστολή που θα ζητά την επίσπευση της έρευνας, στην εισαγγελία του Άρειου Πάγου, όπως και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.).

Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να αποφασισθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού.

Παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την ληφθείσα απόφαση».


Τελευταία νέα

Χάνεται το πρωτάθλημα για τη Λίβερπουλ

Μετά το σοκ και την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Εβερτον, η Λίβερπουλ άφησε σήμερα βαθμούς και στο...

Στην ίδια κατηγορία