Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ακόμη μια απώλεια ενόψει Τούμπας για Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Ή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του Β’ προκριματικού τoυ Conference League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και ένα από τα «καυτά» ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, είναι αυτό του πρώτου της σκόρερ, Ιαν Νικολαέσκου, που εμφανίζεται στη «βιτρίνα» της. Μάλιστα οι Ισραηλινοί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη χώρα, είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν μόλις γίνουν αποδέκτες μιας πρότασης που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, με ομάδες από την Πολωνία και την Ολλανδία να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται απογοητευμένος με τα δεδομένα που έχει συναντήσει, αφού όλες οι προσφορές που έλαβε αφορούν απολαβές περίπου στις 250.000 ευρώ, χρήματα δηλαδή που μπορεί να να τα πάρει με ένα νέο συμβόλαιο στην Μπεϊτάρ. Ουσιαστικά ψάχνει κάτι καλύτερο οικονομικά, που ακόμα δεν έχει προκύψει, με αποτέλεσμα να παραμένει στη διάθεση της ομάδας του για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα, το ερχόμενο Σάββατο (22/7).

Για το παιχνίδι της Τούμπας όμως η κατάσταση μοιάζει να είναι αρκετά πιο περίπλοκη. Ακόμα κι αν δεν έχει πωληθεί μέχρι τότε, στο Ισραήλ εκτιμούν ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι ότι αν παίξει στα προκριματικά με την Μπεϊτάρ, με την όποια νέα του ομάδα θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά στους ομίλους, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας σε μια πιθανή πώληση.


Τελευταία νέα

Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα και «ασπρόμαυρη» πορεία!

ΟΙ ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως θα έχουν δική τους γιγαντο0θόνη, όπου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Επίσης,...

Στην ίδια κατηγορία