Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Διπλά χαρούμενος για Τζίμα»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας κόντρα στην Κηφισιά.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Εσύ το κάνεις εύκολο ή δύσκολο» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του, και συνέχισε: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο μέρος, αλλά πετύχαμε το γκολ. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε βγάλαμε αντίδραση και αυτό είναι καλό. Δίκαια κερδίσαμε. Κυριαρχήσαμε από την αρχή έως το τέλος, εκτός από τη φάση του γκολ της Κηφισιάς. Εάν είχε μπει το πέναλτι σίγουρα ο αντίπαλος θα είχε ανοιχτεί περισσότερο, θα είχαμε ευκαιρία να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά συμβαίνουν αυτά, δε στεκόμαστε σε αυτό. Eίμαστε όλοι έτοιμοι και το δείχνουμε στις προπονήσεις, στους αγώνες. Κανένας δεν είναι βασικός, κανένας αναπληρωματικός. Όλοι είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τη θέση μας. Έγινε μία ανανέωση στο ρόστερ σε σχέση με την περσινή ομάδα. Κάποιοι δεν είχαμε χρόνο συμμετοχής, τώρα πήραμε την ευκαιρία μας, δουλέψαμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κερδίσαμε σήμερα, πάμε για την πρόκριση τώρα».

Όσον αφορά τον Τζίμα: «Του δώσαμε ψυχολογία όταν μάθαμε ότι θα είναι βασικός. Να έρθουν και άλλα καλά πράγματα για τον ίδιο. Και εγώ από τις ακαδημίες είμαι άρα είμαι διπλά χαρούμενος για εκείνον».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν δύσκολος τραυματισμός, δεν ήμουν συνηθισμένος. Όλα όμως πήγαν καλά, το πόδι μου είναι καλά. Η οικογένεια μου ήταν στήριγμα μεγάλο».

Τέλος, για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Έχουμε χτίσει μια καλή νοοτροπία. Μας δίνει καλή ψυχολογία η νίκη στη Σκωτία, πάμε για νίκη και την Πέμπτη. Ένας σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο στάτους δεν γίνεται να είναι εκτός ευρωπαϊκών ομίλων. Φτάσαμε έως τα προημιτελικά πριν δύο χρόνια, γιατί να μη φτάσουμε λίγο παρακάτω; Βήμα βήμα όμως πάμε, αφού τώρα προέχει η πρόκριση στους ομίλους».

 

 


Τελευταία νέα

Ο τρομερός ΠΑΟΚ πάει τελικούς!

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, της οποίας και επικράτησε...

Στην ίδια κατηγορία