Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Επηρεασμένοι από το ματς με τη Χαρτς…»

Δημοφιλή

Λίγο μετά τη λήξη του ματς της Τούμπας, ο Λουτσέσκου κλήθηκε να κάνει το πρώτο του σχόλιο για το ματς με την Κηφισιά.

«Δύο πράγματα με… εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μετεγγραφικές περίοδοι» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχουν ομάδες δυνατές και περίπλοκες να τις αντιμετωπίσεις. Κάθε ομάδα νεοφώτιστη έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα. Αυτή είναι η κατάσταση. Μιλήσαμε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς έχοντας ξοδέψει πολύ ενέργεια την Πέμπτη και ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή, ήρθαμε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Το ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήρθε το 1-0 αλλά δεν κάναμε το 2-0, υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να μπλέξεις. Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2-0.

Για το τι του άρεσε: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση παρόλο που δεν είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και τη διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη σήμερα».


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία