Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μια ομάδα… πολυσυλλεκτική

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη είναι η φετινή σεζόν για την Κ-19, γεγονός που έχει κυρίως να κάνει με τη δημιουργία της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία, με παίκτες να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν μεταξύ της Κ-19 και της Κ-23, ανάλογα με τις ανάγκες που κάθε φορά προκύπτουν. Κι ακόμη δεν έχει αρχίσει η δεύτερη ομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις της… Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά καλούνται οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση, που, σε πρώτη φάση, «θίγει» αγωνιστικά την Κ-19, μια και αρκετοί παίκτες, που θα μπορούσαν να ανήκουν στο ρόστερ της, έχουν ανέβει στην Κ-23.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι ο Στέλιος Μαλεζάς έχει ήδη χρησιμοποιήσει 26 παίκτες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αντλώντας υλικό από τέσσερις διαφορετικές ομάδες! Ειδικότερα, ο Κούτσιας ανήκει πλέον στην πρώτη ομάδα, οι Κουλούρης, Κουτεντάκης, Κουλιεράκης, Tσοπούρογλου και Αβεντισιάν έχουν προωθηθεί στην Κ-23, ενώ οι Καστίδης, Κωττάς και Γκούμας ανήκουν στο ρόστερ της Κ-17. Εννοείται ότι όλοι οι παραπάνω (και ακόμη περισσότεροι, που ακόμη δεν έχουν… επιστρατευτεί) έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Κ-19, ωστόσο τίθεται και το ζήτημα της συνοχής, που πρέπει να έχει η συγκεκριμένη ομάδα νέων, με την οποία έχουν καταγράψει μέχρι τώρα συμμετοχές και οι Μοναστηρλής, Ζίλο, Τσίκος, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βαρέλα, Σμυρλής, Σπυράκος, Τασιούρας, Κιτσάκης, Σινανάι, Μελενικιώτης, Μπάμπουρας, Κεδίκογλου, Γκαρνέτας, Σπυριδόπουλος και Καλόγηρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πιο κοντά στην επιστροφή ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία