Νέα Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ μιλά απευθείας με το Μαξίμου

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι άνθρωποι της, αλλά και αυτοί του ΑΣ πραγματοποίησαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και πάρθηκε η απόφαση ότι από δω και πέρα ο συντονισμός θα γίνεται απευθείας εκεί.

Ο λόγο γίνεται που γίνεται αυτό ειναι για να ελαχιστοποιηθεί η γραφειοκρατία και να αποφευχθεί οποιασδήποτε υπονόμευση εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για αυτό το κομμάτι:

«Τέλος, έγινε ενημέρωση ότι οι εκπρόσωποι του ομίλου πραγματοποίησαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και πάρθηκε η απόφαση ότι από δω και πέρα ο συντονισμός θα γίνεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σκοπός αυτής της απόφασης είναι η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η αποφυγή οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών -τόσο ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας, όσο και για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της κατασκευής-, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η εξασφάλιση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
9Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο