Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μια νίκη, που δεν τη χάρηκε

Δημοφιλή

Η κλήρωση με τη Ραπίντ Βιέννης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ του 2012 είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, για το λόγο ότι την ίδια ημέρα γίνονταν η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναλάμβανε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή, η οποία όμως άρχισε με το χειρότερο τρόπο: με αποκλεισμό από τους ομίλους και βαριά τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι με τους Αυστριακούς (σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια). Οι προκλήσεις-πριν την έναρξη του αγώνα-από τους χούλιγκαν της Ραπίντ δεν έμειναν αναπάντητες από οπαδούς του Δικεφάλου (μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο), με αποτέλεσμα τα επεισόδια να γενικευτούν. Το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά (χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη και Κατσικά ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με 2-1), αλλά δύο ημέρες αργότερα όλοι «πάγωσαν» στην Τούμπα, όταν πληροφορήθηκαν την εισήγηση του γενικού επιθεωρητή της ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια: ετήσιος αποκλεισμός με τριετή αναστολή, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ. Αυτή ακριβώς ήταν η τελική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, που ανακοινώθηκε δύο μέρες πριν τη ρεβάνς.

 


Τελευταία νέα

Τη γλύτωσε για Λαμία ο ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας είχε καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία