Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Πρέμιερ

Δημοφιλή

Προσκεκλημένος της Σούπερ Λιγκ, ο πρώην πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ, Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: «Η Super League ανακοινώνει ότι ο Sir David Richards, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Premier League επί 14 σχεδόν συναπτά έτη και στον οποίο πιστώνονται οι στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε το δημοφιλέστερο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα παγκοσμίως, αλλά και η αλματώδης ανάπτυξή του σε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό brand, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 24 και 25 Αυγούστου, μαζί με επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών του, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους ΠΑΕ-Μελών της Super League. Η Super League λαμβάνει θεσμικά μια ακόμα πρωτοβουλία εξωστρέφειας, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας, την ενημέρωση για τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν επιτυχημένες, με έμφαση στη στήριξη της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα των πρωταθλημάτων. Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση στη δομή και την ανάπτυξη του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας. Ο Sir David Richards, εκτός από το θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Premier League, υπηρέτησε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες, από σημαντικές θέσεις ευθύνης τόσο στην Αγγλία, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στη UEFA, καθώς και ως πρόεδρος των European Professional Football Leagues (νυν European Leagues), μεταξύ άλλων. Η Super League προσβλέπει σε μια συστηματική και αποδοτική συνεργασία με τον Sir David Richards και τους εμπειρογνώμονες που στελεχώνουν το επιτελείο του, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να κάνει βήματα προόδου, αφήνοντας πίσω του παθογένειες που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες το λαοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας”.

Προηγούμενο άρθροΜια νίκη, που δεν τη χάρηκε
Επόμενο άρθροΚαι τυπικά στη Σαχτάρ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία