Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μετρά τις δυνάμεις του κόντρα στον Άλιμο

Δημοφιλή

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Άλιμο.

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από μία άκρως σημαντική νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό με 13-18, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο Άλιμος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΚ με 19-4, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άλιμο, η Ηλιάνα Παρασκευοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία προέρχεται δυναμικά από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Μπορεί να έχουν διαφορετικούς στόχους, ωστόσο δεν παύουμε να επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αναμφίβολα να εμφανιζόμαστε καλύτερες παιχνίδι με παιχνίδι. θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της προπονήτριας μας, καθώς αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι μόνο μία δυνατή προετοιμασία για τις περισσότερες από το ρόστερ της ομάδας, οι οποίες συμμετέχουμε και στα ηλικιακά μας πρωταθλήματα, αλλά και για τα κρίσιμα παιχνίδια τα οποία ακολουθούν και στα οποία σίγουρα θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (pic)

Ο... οργανωτής του μίνι πάρτι που στήθηκε μπροστά στη Θύρα 4 μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και του αγωνιστικού...

Στην ίδια κατηγορία