Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ψάχνει νίκη ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 19η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, το Νέο Ηρακλή.

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική άνοδο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην ένατη θέση με 22 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο Νέος Ηρακλής, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 73-56, και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στο Νέο Ηρακλή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο ως ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, έχουμε τεράστιες ατυχίες μέσα στην χρονιά, και άλλη μία μας χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα με τον τραυματισμό της Κατερίνας Τόλη. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε και γι’ αυτή, και της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα πίσω στα γήπεδο. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένοι και αναζητάμε τη νίκη και μόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία