Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το «ασπρόμαυρο» pregame με Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με γνώμονα την εκτός έδρας Κυριακάτικη (31.03) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου πλην του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να ανακάμψει από τη θλάση 3ου βαθμού να μην υπολογίζει τουλάχιστον στην παρούσα φάση και στις υπηρεσίες του Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας αποκόμισε ενοχλήσεις στον δικέφαλο από τις 19 Μαρτίου 2024 και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των υπολοίπων, ακολουθώντας αντ΄αυτού ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς ενώ αξίζει να επισημανθεί πως προσανατολίζεται στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με τους «πράσινους». Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το Σάββατο (30.03) θα προπονηθεί στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία