Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

26 χρόνια χωρίς τον Κατσούρη

Δημοφιλή

Σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 26 χρόνια από το «μαύρο» βράδυ όπου κόπηκε τόσο άδικα, το νήμα της ζωής του Παναγιώτη Κατσούρη, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Το νεαρό «αετόπουλο» επέστρεφε στο σπίτι του μετά από αγώνα πέντε επί πέντε, το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου του 1998. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στην Θέρμη και έχασε τόσο άδικα την ζωή του, βυθίζοντας τους οικείους του και την οικογένεια του ΠΑΟΚ στο πένθος.

Το νούμερο που φορούσε, το 17, αποσύρθηκε για πάντα, στην μνήμη του, ενώ τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος διεξάγει τουρνουά ακαδημιών με το όνομα του. Ο Δικέφαλος δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Κατσούρη, αφού κάθε χρόνο τελείται στην Θέρμη το ετήσιο μνημόσυνο, παρουσίας σύσσωμης της οικογένειας του Δικεφάλου.

Ο Παναγιώτης Κατσούρης πρόλαβε να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος σε 29 παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Το παιχνίδι της μοίρας ήθελε να κάνει το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ για τελευταία φορά στην ζωή του αγωνίστηκε και πάλι κόντρα στους Κρητικούς, αυτή την φορά στην Τούμπα, στις 25 Ιανουαρίου του 1998.

Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία