Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μεγάλος κίνδυνος για Μπέο και Βόλο

Δημοφιλή

Μεγάλοι μπελάδες για τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και την ομάδα του Βόλου μπορεί να προκύψουν μετά την καταγγελία που έκανε η Κηφισιά, με την οποία κατηγορεί τον Μπέο για ρατσιστική συμπεριφορά στον ποδοσφαιριστή της Τετέι, στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Καισαριανή.

Εφόσον η υπόθεση προχωρήσει και υπάρξει καταδικαστική απόφαση τότε ο Βόλος κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και να του επιβληθεί πρόστιμο και ο Αχιλλέας Μπέος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το όλο θέμα και να επιληφθεί της υπόθεσης η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, θα πρέπει το περιστατικό να έχει γραφτεί είτε στο φύλλο αγώνα, είτε στην έκθεση του παρατηρητή.

Αν αυτό δεν έχει συμβεί, για να προχωρήσει η υπόθεση στα πειθαρχικά όργανα χρειάζεται επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο 27 μπορεί να επέμβει «είτε αυτεπάγγελτα από ίδια γνώση, για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε. είτε από στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία