Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με τον κόσμο του για μια σημαντική νίκη

Δημοφιλή

Για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του G1, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά το σημαντικό «διπλό» στο Περιστέρι με 8-10, έκανε βήμα πεντάδας. Πλέον, το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ψάχνει τη νίκη στην έδρα του επί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πάρει βαθμολογικό πλεονέκτημα. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergο βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 30 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 15-9 του Υδραϊκού, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς.

Άπαντες στο τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Πολυμέρης Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένας αγώνας κομβικής σημασίας για την τελική μας κατάταξη. Κάθε αγώνας σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι τελικός. Θέλουμε τη νίκη και έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την εβδομάδα. Η νίκη μας απέναντι στο Περιστέρι μας έχει δώσει ψυχολογία, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά στην έδρα μας δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν. Το κίνητρο είναι ήδη μεγάλο. Θέλουμε όμως τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ στην κερκίδα, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη νίκη!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία