Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 14:00, την ΑΕΚ.

Ο Υπερπρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας του ΟΦΝ Ιωνίας με 24-22, και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΠ Πανοράματος με 19-28, και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 10 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, η Άνα Βράνσιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τη νίκη της Τετάρτης επί της Νέας Ιωνίας, πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ. Χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένες στο αμυντικό κομμάτι, καθώς αν δείξουμε καλό πρόσωπο στην άμυνα, θα έχουμε την αντίστοιχη διάθεση και στην επίθεση. Αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, θα πετύχουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία