Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του

Δημοφιλή

Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αερωπό ManDynamic.

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από την διακοπή λόγω των φιλικών της Εθνικής Ομάδας, και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου με 29-20. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο Αερωπός Έδεσσας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 37-21 από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, και παρέμεινε στην 11η θέση με επτά βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, ο Ρόμπερτς Ράσανς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση ύστερα από δύο εβδομάδες, μετά την διακοπή. Έχουμε ένα καλό νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, θέλοντας να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Στόχος μας είναι μία καλή εμφάνιση και οι δύο βαθμοί της νίκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία