Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με την υπογραφή του Χοσάμ Χασάν

Δημοφιλή

Το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη της 6ης Ιανουαρίου 1991 ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι για τον Χρήστο Τερζανίδη (με συνεργάτη τον Μπάμπη Μιχαηλίδη) στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρομπ Γιάκομπς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και με το γκολ του Αιγύπτιου φορ Χοσάμ Χασάν, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, επιβλήθηκαν με 1-0. Πάντως, εκείνο ήταν ένα από τα μόλις πέντε γκολ που προσέφερε ο Αφρικανός επιθετικός στους «ασπρόμαυρους». Στην ενδεκάδα των «κίτρινων» βρίσκονταν ο Απόστολος Τσουρέλας, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 ήταν παίκτης του Δικεφάλου.

Και τρεις μέρες μετά, στον αγώνα ρεβάνς για τους 32 του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στην Τούμπα στήθηκε γιορτή. Οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ο Δικέφαλος απάντησε στην έδρα του με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση (έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό). Με τον Τερζανίδη στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ παρέμεινε σχεδόν δύο μήνες αήττητος στο πρωτάθλημα, χάνοντας τελικά στις 24 Φεβρουαρίου 1991 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (2-0).

 

Προηγούμενο άρθροΚυρίαρχοι και φέτος
Επόμενο άρθροΠεριμένει τον Ρένφρο


Τελευταία νέα

Φωτιά σε φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από φωτιά που ξέσπασε. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα...

Στην ίδια κατηγορία