Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Νινούα αλλά χωρίς Μπράντονιτς και Μορικέλι ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Χωρίς τους Μορικέλι και Μπράντονιτς (εκτιεί τιμωρία λόγω καρτών), αλλά με τον Νίκα Νινούα στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ Β στο αυριανό (10/6, 17:00) ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό Β στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μια στροφή πριν το τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. To παιχνίδι διεξάγεται αύριο Σάββατο 10.06 στις 17:00.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του Α’ ομίλου με 46 βαθμούς σε 26 αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι έβδομος. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Δικέφαλος είχε κερδίσει 4-1.

Μετά την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το πρωί της Παρασκευής, το τεχνικό team κατέληξε στην εξής 20μελή αποστολή:

Τσιόπτσης, Μοναστηρλής, Κωττάς, Σελιμάι , Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Σπυράκος, Πανίδης, Βασιλειάδης, Γκορντεζιάνι».


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία