Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με μοναδικό στόχο την νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό

Δημοφιλή

Για την 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον Ηλυσιακό.

Τέσσερις «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος ψάχνει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ώστε να στρέψει το… βλέμμα του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Θάνου Τερζή βρίσκεται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Απέναντί του, ο Ηλυσιακός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 3-2 τον ΑΟ Θήρας, και βρίσκεται στην ένατη θέση με 19 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ακόμα ένα κομβικό παιχνίδι, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, γεγονός που το γνωρίζουν καλά οι αθλήτριες μου, και γι’ αυτό έχουμε μελετήσει την αντίπαλη ομάδα. Μοναδικός στόχος η νίκη, ώστε να βρεθούμε πιο κοντά στα πλέι-οφ. Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, η οποία φαίνεται από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Στόχος όσο περνάει ο καιρός να παίζουμε πιο σωστό και οργανωμένο βόλεϊ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι 11 επιλογές του Αλεξιάδη για Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιολικό στην Αριδαία, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να παρατάσσει μια ενδεκάδα με...

Στην ίδια κατηγορία