Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με Κουαλιάτα και καινούργιους ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αποστολή ενόψει Αιολικού με αρκετά… νέα πρόσωπα για τον ΠΑΟΚ Β΄ δεδομένου πως το «παρών» δηλώνει εκ νέου ο Νίκο Κουαλιάτα κατόπιν του εξάμηνου δανεισμού του στην Κουϊαμπά καθώς επίσης και οι Αχμάντ Ναντέρ και Αλεξάντρ Σαποβάλοφ, με τον πρώτο να ανακοινώνεται επισήμως από τους «ασπρόμαυρους» κατόπιν του διαστήματος δοκιμής του στη Θεσσαλονίκη και τον δεύτερο να αποκτάται υπό καθεστώς δανεισμού από τη Φλόρα Ταλίν.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σημειώνεται πως: Στη Μυτιλήνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αιολικό για την 18η αγωνιστική της Super League 2, ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ Β. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 21.01 στις 13:45 και θα μεταδοθεί μέσω της Super League 2 με pay per view (https:/sl2.muvi.com/).

Ο Δικέφαλος χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα, όντας στην θέση με 17 βαθμούς. Μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Μυτιλήνη, δίχως τους τραυματίες Γκορντεζιάνι, Νινούα, Κωττά και Σμυρλή και τον τιμωρημένο Σνάουτσνερ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Κιτσάκης, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Φίλων, Γρόσδης, Τσίκος, Τσοπούρογλου Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Δαρέλας, Κανίς, Σπυράκος, Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ, Πανίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέσσερα νέα πρωτότυπα από τη Nissan

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024. Τα...

Στην ίδια κατηγορία