Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τι συνέβη με την πλακέτα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέστειλαν κάθε ανησυχία περί κλοπής στον χώρο που θα χτιστεί το νέο προπονητικό κέντρο στους Ταγαράδες κατόπιν των δημοσιευμάτων που ισχυριζόταν το αντίθετο. Ενδεικτικό πως στη Μ. Ασίας δόθηκε συγκεκριμένη εξήγηση που επί της ουσίας επισήμανε ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που απομάκρυναν την πλακέτα και τις σημαίες, καθώς επί του παρόντος στον χώρο δεν υπάρχει ακόμη φύλαξη από security.

Αναφορικά με την πλακέτα έχει δοθεί στον αντιπρόεδρο της κοινότητας Ταγαράδων, Κώστα Μπαλαμπάνη, και όταν υπάρξει συνεννόηση με γνώμονα τη φύλαξη του χώρου με άτομα που συνεργάζεται η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να επανατοποθετηθεί στη θέση της, με τον «συναγερμό» περί κλοπής να αποδεικνύεται… λανθασμένος.

Στην παρούσα φάση, το ενδιαφέρον προσανατολίζεται στην έναρξη των εργασιών του νέου αθλητικού κέντρου που όπως υπογραμμίστηκε εκ νέου στον χθεσινό (19/01) αγιασμό των νεοαποκτηθέντων εκτάσεων «αναμένεται να αποτελεί το καλύτερο των Βαλκανίων και εκ των καλύτερων της Ευρώπης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ θα βγάλει περισσότερα χάνοντας παρά κερδίζοντας τον τελικό

Είναι από τα απίστευτα κι όμως αληθινά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου… Ντόρτμουντ και Ρεάλ θα συγκρουστούν την 1η Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ»...

Στην ίδια κατηγορία