Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ματς στην Τούμπα λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Δημοφιλή

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 1988, ώρα 14.00, Τούμπα. Σε δέκα ώρες θα έμπαινε ο νέος χρόνος, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Βόλου είχαν στηθεί στη σέντρα για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του έτους. Μαζί τους και κάτι λιγότερο από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι στις εξέδρες (7216 εισιτήρια). Το γκολ του Σκαρτάδου (55’) δεν έμεινε χωρίς απάντηση από τους Θεσσαλούς (ο Σκούτας διαμόρφωσε το 1-1 οχτώ λεπτά αργότερα) και έτσι η ομάδα του Βασίλη Δανιήλ γύρισε στη βάση της με το βαθμό της ισοπαλίας.

Αμέσως φούντωσαν οι φήμες, που ήθελαν τον Ρίνους Ίσραελ να «πληρώνει το μάρμαρο» της ισοπαλίας και να αποχωρεί από τον πάγκο, ωστόσο η ΠΑΕ έσπευσε με ανακοίνωση της να τις διαψεύσει. Στην πράξη διαψεύστηκε η ίδια, αφού τρεις εβδομάδες αργότερα προχώρησε σε λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή (αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λάρισα με 2-1).

Με την έλευση της νέας χρονιάς ο τότε πρόεδρος Γιάννης Δεδέογλου είχε φέρει στη διοίκηση τον Τάκη Πανελούδη ως υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οσο για το ποιος διαδέχτηκε τον Ίσραελ; Ο Νίκος Αλέφαντος.

Προηγούμενο άρθρο«Μικρή», αλλά επιτυχημένη!
Επόμενο άρθροH μεγάλη επιστροφή…


Τελευταία νέα

Για τη νίκη σε ένα ακόμα «τελικό»!

Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα,...

Στην ίδια κατηγορία