Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαργαρίτης: «Το κίνητρό μου δεν αλλάζει»

Δημοφιλή

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης για την σεζόν 2023/24, μίλησε για τη νέα σεζόν, καλώντας τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με την προετοιμασία της ομάδας. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, παρ’ όλα αυτά είναι και η πιο σημαντική. Οπότε, πρέπει να ρίξουμε πάρα πολύ δουλειά, να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση, να προετοιμαστούμε σαν ομάδα, να έχουμε την χημεία μας και να γίνουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα ομάδα.

Θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε έτσι όπως τελειώσαμε πέρσι. Αυτό είναι πολύ δύσκολο παρ’ όλα αυτά θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας, για να καταφέρουμε και φέτος κάτι καλό.

Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, να είναι εδώ να μας στηρίζει και να μας δώσει την ενέργεια που μας δίνει κάθε χρόνο, ώστε να καταφέρουμε και φέτος όλους μας τους στόχους».

Για το κίνητρο που έχει ξεκινώντας την 11η σεζόν του στον ΠΑΟΚ Mateco:

«Το κίνητρό μου δεν αλλάζει. Κάθε χρόνο έχω το ίδιο κίνητρο. Το κορμί μου να είναι καλά, να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο και από εκεί και πέρα με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά όσο μπορώ περισσότερο».

Για τον συνδυασμό εμπειρίας και νεαρών στο ρόστερ:

«Φέτος έχουμε ένα πιο πολλά έμπειρα παιδιά στο ρόστερ, οπότε θεωρώ ότι θα είμαστε πιο γρήγορα σε ένα καλό επίπεδο, με βάση την εμπειρία των παιδιών, όπως φάνηκε σε ένα παιχνίδι στο Παλατάκι με την Ντιζόν από την οποία χάσαμε στο τέλος, θεωρώ πως αν ήμασταν μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία θα είχαμε κερδίσει. Φέτος, θεωρώ πως θα το αποφύγουμε αυτό και πιστεύω θα είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο πιο γρήγορα».

Για το γεγονός πως οι ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ Mateco έχουν βελτιώσει, θεωρητικά, τα ρόστερ τους:

«Όπως είπα και πριν είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί αυτό που κάναμε πέρσι, παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε φέτος από την περσινή βάση μας. Τώρα τι κάνουν οι άλλες ομάδες, εγώ προσωπικά δεν το κοιτάω, βλέπω μόνο την ομάδα μου και έτσι όπως τα καταφέραμε πέρσι, μπορεί να τα καταφέρουμε και φέτος. Θα είναι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να τα καταφέρουμε».

Για το Mundobasket και την Εθνική ομάδα:

«Έχουμε σίγουρα αρκετές απουσίες, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν παιδιά αφοσιωμένα που το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα. Θετικές σκέψεις έχω γι’ αυτή την ομάδα και ελπίζω να καταφέρει ότι καλύτερο μπορεί».


Τελευταία νέα

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την...

Στην ίδια κατηγορία