Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λευτέρης Παπάζογλου: «Δεν μας φοβίζει τίποτα!»

Δημοφιλή

Το ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχει πλέον και δεύτερο…. Παπάζογλου. Ο Λευτέρης συναντά τον αδερφό του, Θανάση, στον Δικέφαλο κι έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να «θωρακίσει» τα γκολπόστ της ομάδας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλά στη FORZA για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της επόμενης σεζόν!

Ποιες οι πρώτες σου σκέψεις μετά τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή όταν ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για εσένα και τελικά φτάνετε σε συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στο χάντμπολ και για εμένα αποτελεί πρόκληση να αποτελώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Θέλω να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τον φτάσουμε πάλι στην κορυφή!»

Θεωρείς ότι θα μπορέσετε να είστε ανταγωνιστικοί στη μάχη των τίτλων;

«H ομάδα έδειξε πέρσι ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα. Όπως είναι γνωστό το μπάτζετ είναι μικρότερο από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά στον ΠΑΟΚ  γίνεται καλή και προσεγμένη δουλειά, με αποτέλεσμα να είναι ανταγωνιστικός. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ξανά η ομάδα  και δεν μας φοβίζει ότι θα έχουμε αντιπάλους  με μεγαλύτερο μπάτζετ. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα και θέλουμε να χτυπήσουμε τους πάντες στα ίσια. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τι περιμένεις από τη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι για εσένα φέρνει και αλλαγή ομάδας και πόλης;

«Μέχρι στιγμής συνδύαζα σπουδές και αθλητισμό. Από φέτος θα κοιτάξω αποκλειστικά το κομμάτι του χάντμπολ και θα δώσω το 100% στο άθλημα. Και τα προηγούμενα χρόνια είχα προτάσεις για να φύγω από την περιοχή μου, αλλά τώρα πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για αυτό το βήμα.  Θεωρώ πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Όσο για το νέο περιβάλλον, στην ομάδα παίζει ο αδερφός μου τα τελευταία δύο χρόνια, τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα με την προσαρμογή μου».

Ποια τα όνειρα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι αναφορικά με το χάντμπολ;

«Δεν θα το έλεγα όνειρα, έχω στόχους. Θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω τον εαυτό μου και στο επίπεδο του εξωτερικού. Επίσης ο μεγάλος μου στόχος είναι να κάνω επίσημες συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών. Έχω βρεθεί σε προπονήσεις , αλλά θέλω να κάνω και το ντεμπούτο μου».

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος:

«Το χάντμπολ δεν είναι 100% επαγγελματικό άθλημα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια γίνεται  μια προσπάθεια να αναδειχθεί και να προβληθεί περισσότερο. Σε συνδυασμό με την πρόκριση της Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που αποτελεί μια τεράστια επιτυχία, νομίζω ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο, δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη».

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το χάντμπολ;

«Αρχικά είχα ξεκινήσει με το κολύμπι, μετά ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, και η μητέρα μου ήταν αυτή που με παρακίνησε να ασχοληθώ με το χάντμπολ, στην ακαδημία της Προσοτσάνης. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα από το άθλημα. Αρχικά έπαιζα μέσα. Στο ποδόσφαιρο ήμουν τερματοφύλακας, είχα αυτή την… τρέλα και έτσι βρέθηκα κάτω από τα γκολπόστ και στο χάντμπολ».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Τώρα το καλοκαίρι η καθημερινότητα έχει κατά κύριο λόγο ξεκούραση. Σίγουρα έχει ξεκινήσει μια προ… προετοιμασία, αφού κάνω μια προπόνηση την ημέρα για να είμαι σε καλό επίπεδο όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα επισκεφθώ κάποια παραλία, θα πάμε μια βόλτα με φίλους. Αν έχω παραπάνω χρόνο, και μέσα στη σεζόν, θα κάνω μια μικρή εξόρμηση».


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία