Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η προοπτική με Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Τελείωσε λοιπόν και ο Μπότο, άλλος ένας τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε να «βγάλει» δύο συνεχόμενες σεζόν. Είναι ευκόλως εννοούμενο πώς το πρόβλημα το έχει ο ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να συνεργαστεί για μεγαλύτερο διάστημα με το οποιοδήποτε τέτοιο στέλεχος.

Ο Μπότο έκανε τα λάθη του, είχε κακές αλλά και καλές επιλογές απλά ξεκίνησε ατυχώς και χάθηκε η πρώτη εντύπωση, όσον αφορά τον χαρακτήρα του έδειξε μεγάλες αδυναμίες και έχασε την εμπιστοσύνη πολλών στον ΠΑΟΚ σε μικρό χρονικό διάστημα, από εκεί και πέρα όμως προστίθεται και αυτός στη λίστα όλων όσων δεν κατάφεραν να κερδίσουν εξ’ ολοκλήρου την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη.

Σε αυτό το κομμάτι ο Σαββίδης είναι δύσκολος. Είναι πολύ δύσκολος στο να εμπιστευθεί ανθρώπους και στελέχη, αλλά και πώς θα γίνει διαφορετικά; Η προοπτική ενεργοποίησης του Βιεϊρίνια έχει το ενδιαφέρον της, από όσα μας είπε ο Πορτογάλος φάνηκε ότι έχει συζητήσει τα ενδεχόμενα με τον Σαββίδη και τέλος πάντων αυτό το σενάριο μπορεί και να περπατήσει. Λογικά, υπάρχει επίπεδο συνεννόησης και εμπιστοσύνης Σαββίδη-Βιεϊρίνια έτσι ώστε όλο το σύστημα να προχωρήσει. Μέχρι τότε, πάμε όπως είμαστε…

 


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία