Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Κύριε Υπουργέ με ξέχασες…»

Δημοφιλή

Προ λίγων ωρών σε προσωπικές του τοποθετήσεις ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, «άνοιξε» το ζήτημα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη διαδικασία των Play Offs εξαιτίας μίας κροτίδας που φέρεται πως ότι αφέθηκε εντός γηπέδου. Δηλώσεις που επέφεραν την έντονη αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ καθώς ορμώμενη από τα όσα σημείωσε, επισήμανε μεταξύ άλλων πως «ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα – πυροδότηση και όχι σε ρίψη.

Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή». Σκυτάλη πήρε ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεδομένου πως σε επίσημη ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί «X» εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του σε αναφορές του Γιάννη Βρούτση στα θύματα βίας, ξεχνώντας τον Νάσο Κωνσταντίνου. Όπως επισήμανε ο Υπουργός στις τοποθετήσεις του στην κάμερα του ANT1 «τα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία».

Γίνεται αντιληπτό πως η παράληψη του αδικοχαμένου φίλαθλου του ΠΑΟΚ που δολοφονήθηκε κατόπιν άνανδρης επίθεσης με οπαδικά κίνητρα πέρασε στα… ψιλά και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ σε συνέχεια των λεγομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήκωσε το γάντι ποστάροντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, με τη λεζάντα: «Ήμουν κι εγώ θύμα της οπαδικής βίας κύριε Υπουργέ, με ξέχασε όμως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η σεζόν δεν τελειώνει στις 19/5 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο δεδομένου ότι τον Ιούνιο θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία