Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η αστυνομία εκθέτει Βρούτση!

Δημοφιλή

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επιχειρεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα της ΔΕΑΒ και της τιμωρίας αποκλεισμού της Τούμπας που επέβαλλε στον ΠΑΟΚ, μετά την έκθεση του, φανατικού οπαδού του Παναθηναϊκού, παρατηρητή της, λέγοντας ουσιαστικά ψέματα σε όλη την Ελλάδα. Οι δηλώσεις του Υπουργού για δήθεν ρίψη κροτίδας στο γήπεδο, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά, κι έφεραν τη δριμεία αντίδραση από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη ΔΕΑΒ και τις υπεραμοδιότητες που ο ίδιος της έδωσε, την ώρα που επίκειται η συνάντηση με την UEFA, λόγω καταστρατήγησης του αυτοδιοίκητου, ο κ. Βρούτσης βρίσκεται εκτεθειμένος και από την έκθεση της αστυνομίας για τα όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα, και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή γίνεται αναφορά μόνο για πυροδότηση κροτίδας στην κερκίδα, αλλά δεν γίνεται η παραμικρή για ρίψη στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε και στη σχετική φωτογραφία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέο Kia EV3, 100% ηλεκτρικό

Η Kia αποκάλυψε το Kia EV3, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της μοντέλο που τοποθετείται στην κατηγορία των compact SUV, κάτω...

Στην ίδια κατηγορία