Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ξανά στα «ασπρόμαυρα» ο Χαριτωνίδης

Δημοφιλή

Την επιστροφή του Γιάννη Χαριτωνίδη στη θέση του βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, γνωστοποίησε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Πέμπτης (3/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας τεχνικός, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα… διάλλειμα μίας σεζόν, στην οποία ήταν στον πάγκο των Πρωταθλητών Πεύκων, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στη Volley League γυναικών.

Με πολλές διακρίσεις ως προπονητής του Δικεφάλου στα αναπτυξιακά τμήματα, αλλά και ως βοηθός στη γυναικεία ομάδα, ο Γιάννης Χαριτωνίδης επιστρέφει στον Δικέφαλο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Ντάρκο Ζάκοτς.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, έναν Σύλλογο τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, έχοντας περάσει αρκετές χαρούμενες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη και την Διοίκηση του τμήματος, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες και πάλι, Γιάννη!»


Τελευταία νέα

Κουλιεράκης στη FORZA: «Μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ πιστέψαμε ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας!»

O πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μιλά στη FORZA σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για το πως ήρθε...

Στην ίδια κατηγορία