Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κουλιεράκης-Κωνσταντέλιας μετρούν αντίστροφα

Δημοφιλή

Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα, προκειμένου να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (19.03) κι έπιασε δουλειά για την τελική ευθεία της σεζόν. Χωρίς τους διεθνείς που ανέρχονται συνολικά στους έξι για την πρώτη ομάδα, αλλά με τη ψυχολογία στα ύψη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια.

Άξιο αναφοράς πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να λογίζει στις υπηρεσίες των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Στέφανο Τζίμα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη έως και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους, με την υποσημείωση πως εν τέλει ακυρώθηκε ένας ασπρόμαυρος… εμφύλιος. Ενδεικτικό πως ο Άλι Σαμάτα επέλεξε να μη δηλώσει το «παρών» με την Τανζανία στην αναμέτρηση με τη Βουλγαρία του Κίριλ Ντεσπόντοφ και αντ΄ αυτού να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς και από τους αγώνες των Τανζανών με Αζερμπαϊτζαν και Μογγολία.

Αναφορικά με την Εθνική Ελλάδος στους «εκλεκτούς» του Γκουστάβο Πογιέτ συμπεριλήφθηκαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων αρχής γενομένης από τον καθοριστικό αγώνα της Πέμπτης κόντρα στο Καζακστάν στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας σε μία άκρως απαιτητική «μάχη» δεδομένου πως άπαντες αναζητείται ένα νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου η Εθνική Ελλάδος να προκριθεί στον τελικό του Nations League. Η μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας πλησιάζει, βλέποντας τις λύσεις της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να αυξάνονται όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα.

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συμμετείχαν στο απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης (19/03) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη και σε σύγκριση με αυτές των προηγουμένων ημερών υπήρχε ένα νέο πρόσωπο: ο Γιώργος Γιακουμάκης, που έκανε το ταξίδι στη χώρα μας μετά από την εξαιρετική του εμφάνιση τα ξημερώματα της Δευτέρας με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Πέρα από τον φορ της ομάδας του MLS, «παρών» στην προπόνηση δήλωσε και ο τραυματίας Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος έχει πάρει άδεια από την Νόριτς να βρίσκεται στην αποστολή της γαλανόλευκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία