Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σαμοϊλένκο: «Μάχη μέχρι τέλους με Παναθηναϊκό»

Δημοφιλή

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως επικράτησε με 1-3 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς και μείωσε την ημιτελική σειρά της Volley League σε 2-1. Συνεπώς, ο Δικέφαλος οδήγησε την σειρά και σε τέταρτο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη 21 Μαρτίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα στείλει την σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο Μετς.

Αφορμή δοθείσης από τον τέταρτο ημιτελικό της Volley League κόντρα στους «πράσινους» (21/03, 17:00), ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Αλεξέι Σαμοϊλένκο, επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ πως «έρχεται ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, στο οποίο θα παλέψουμε ως το τέλος» ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε πως:

Θα τα δώσουμε όλα με πίστη στη νίκη, η οποία θα κρίνει την πρόκριση σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, και να μας στηρίξει σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, Τον θέλουμε στο πλευρό μας, διότι είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σύντομη απόδραση για Κοτάρσκι (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της χθεσινής (3/5) προπόνησης έδωσε δύο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία