Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Τζίμα για τις «μάχες» του Euro η Ελπίδων (pics)

Δημοφιλή

Με προπόνηση στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τους κρίσιμους αγώνες με τη Λευκορωσία (Armavir Stadium, 22/03/2024, 13:30) και την Ανδόρα (26/03/2024, 16:00 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης).

Οι δύο αναμετρήσεις είναι εξόχως σημαντικές για την πορεία της Εθνικής Ομάδας, η οποία θέλει να παραμείνει δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης και ως εκ τούτου έχει αρχίσει ο κύκλος προετοιμασίας της με τον Στέφανο Τζίμα να δηλώνει «παρών». Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα ο φορ του ΠΑΟΚ συμμετείχε το σημερινό (18/03) πρόγραμμα προετοιμασίας, με το φωτογραφικό «φακό» να τον συλλαμβάνει μαζί με τον Βασίλη Σουρλή του Αστέρα Τρίπολης.

Αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν -πλην του Θωμά Καραμπέρη, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή λόγω τραυματισμού- όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο, για τους 2 αγώνες με Λευκορωσία και Ανδόρα για τα προκριματικά του EURO 2025. H εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αρμενία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λευκορωσία στο Armavir Stadium.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά. Ο...

Στην ίδια κατηγορία