Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κομβικό παιχνίδι στο Φάληρο

Δημοφιλή

Επιστροφή στην Super League για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 20:30) τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 6η στροφή των Play Off.

Η εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ έβαλε τέλος στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου, που πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στους αγώνες του πρωταθλήματος με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής για τους ασπρόμαυρους έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Νάσμπεργκ, Σοάρες και Εκόνγκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League επί της Φενέρμπαχτσε και η ψυχολόγια όπως είναι λογικό βρίσκεται στα ύψη.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κουβαλάει αρκετή κούραση μετά το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, ενώ παράλληλα είχε και λίγοτερο χρόνο προετοιμασίας από τον ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες, με τους Κώστα Φορτούνη, Νταβίντ Κάρμο και Ροντινέι να μην μπαίνουν στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόι.

Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να παραμείνουν για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση ήττας μπορεί να δούν τους αντιπάλους τους να ξεφεύγουν αρκετά στην βαθμολογία, καθώς έχουν παίξει ένα ματς περισσότερο.

Την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα διευθύνει ο Πορτογάλος Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Νούνο Μάρτινς και Πάουλο Ρικάρντο Μπρας. Τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μπρούνο Ολιβέιρα (Πορτογάλος) και Ηλίας Κωνσταντίνου (AVAR). Παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία