Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κληρώνει σήμερα για τις γυναίκες

Δημοφιλή

Για σήμερα στις 14.00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, στα οποία συμμετέχει κι η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Η έδρα θα είναι κοινή σε όλες τις αναμετρήσεις.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στο Champions path draw μαζί με άλλες 40 ομάδες και μπορεί να βρεθεί σε γκρουπ με τέσσερις ομάδες ή με τρεις. Ο τρόπος διεξαγωγής θα είναι σαν τουρνουά και μόνο μία ομάδα περνάει στην επόμενη φάση.

Από τα 11 γκρουπ της πρώτου προκριματικού γύρου στην επόμενη φάση θα περάσουν μόνοι οι νικητές και θα διασταυρωθούν με ακόμη τρεις ομάδες, που πήραν το εισιτήριο απευθείας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

 

Πέρα από το champions path στο οποίο ανήκει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και το League Path εκεί όπου συμμετέχουν 16 σύλλογοι που θα μπουν σε τέσσερις ομίλους των 4 ομάδων. Προκρίνονται στο δεύτερο γύρο οι 4 νικήτριες των ομίλων, ενώ ήδη έχουν πάρει το εισιτήριο για εκεί άλλες 6 ομάδες.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία