Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Για περισσότερα διαρκείας από κάθε άλλη φορά!

Δημοφιλή

Αρχίζει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως είναι γνωστό, τα διαρκείας εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Basket League (κανονική περίοδος και playoffs) και στους τρεις εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23, έχουν έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή.

Από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 από το Παλατάκι και κάθε Σάββατο (11.00-15.00) από την μπουτίκ της ΚΑΕ στο Παλατάκι.

Οι τιμές παραμένουν στα ίδια ακριβώς επίπεδα με την περσινή σεζόν και αρχίζουν από 80 ευρώ (τιμή ανανέωσης) και φθάνουν μέχρι και τα 1200 ευρώ.


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία