Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποφασισμένος για μια… δεύτερη καριέρα με τα ασπρόμαυρα

Δημοφιλή

Ο Χάρης Τσιγγάρας είναι ένα από τα νέα-παλιά πρόσωπα στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, έχοντας επιστρέψει από τη Γαλλία και την ομάδα της Τουλούζ.

Πέρσι τέτοιο καιρό ο Χαλκιδικιώτης κεντρικός χαφ άρχιζε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας στο Δικέφαλο υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο… βάθος, όμως, υπήρχε η σκέψη για αλλαγή περιβάλλοντος κι έτσι ο Ρουμάνος προπονητής έκανε τα σχέδια του χωρίς να τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα. Στα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας για το β΄ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ είχε μείνει στον πάγκο και λίγες ημέρες αργότερα γίνονταν γνωστός ο δανεισμός του στην Τουλούζ.

Βέβαια, αλλιώς τα υπολόγιζε τα πράγματα στη γαλλική ομάδα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής κι αλλιώς τελικά εξελίχθηκαν. Ο Τσιγγάρας, που ταλαιπωρήθηκε κι από τραυματισμούς, έχασε έδαφος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας παίξει-για λίγα λεπτά-σε ένας ματς του γαλλικού πρωταθλήματος και σε άλλα τρία για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Η περιπέτεια της Γαλλίας ανήκει πλέον στο παρελθόν κι ο Τσιγγάρας καλείται πλέον να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αυτήν, δηλαδή, που είχε κερδίσει τη σεζόν 2021-22, όταν αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας του Λουτσέσκου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι άρχισε να παίζει στην πρώτη ομάδα μόλις από τις 9 Δεκεμβρίου 2021 (είχαν προηγηθεί δύο συμμετοχές του με τη δεύτερη ομάδα, που τον βοήθησαν να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του) και μέχρι το τέλος της περιόδου είχε προλάβει να καταγράψει 28 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 26 στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας (βασικός και στους δύο προημιτελικούς αγώνες για το Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ).

Αλλά και την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (σεζόν 2020-21), όταν και ουσιαστικά καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, είχε μετρήσει 25 συμμετοχές.

Μετά την… παρένθεση της Τουλούζ, ο Τσιγγάρας βρίσκεται τώρα στην εκκίνηση μιας δεύτερης καριέρας με τον ΠΑΟΚ. Κι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του για να πετύχει.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία