Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κάτι τσέκαρε ο ΠΑΟΚ στην Αγγλία!

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η FORZA, ο ΠΑΟΚ ήδη κοιτά περιπτώσεις αναφορικά με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και να δυναμώσει και άλλο το ήδη ποιοτικό του ρόστερ. Μάλιστα, μια από αυτές είναι αυτή του δεξιού μπακ, καθώς στο Δικέφαλο θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας, πάρα το γεγονός πως εκεί υπάρχουν ήδη τρεις ποδοσφαιριστές.

Το τμήμα σκάουτινγκ πάντως έχει ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια προκειμένου να εντοπίσει πιθανούς στόχους αναφορικά με τον Ιανουάριο. Το πιο πρόσφατο από όλα έγινε πριν περίπου μια εβδομάδα και ο προορισμός ήταν η Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου παρακολούθησαν ακόμα και αγώνες των ακαδημιών των ομάδων της Premier League, προκειμένου να έχουν άποψη και για ποδοσφαιριστές με περίσσιο ταλέντο, που ωστόσο για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο τοπ ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα από πλευράς σκάουτινγκ ετοιμάζονται και άλλα ταξίδια για να παρακολουθηθούν ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στη λίστα. Άλλωστε, στόχος είναι οι λίστες να είναι έτοιμες από νωρίς, προκειμένου να μην αργήσει η ενίσχυση όπως συνέβη το καλοκαίρι. Τα επόμενα ταξίδια αναμένεται να γίνουν στην κεντρική Ευρώπη , καθώς υπάρχουν ήδη στόχοι από τις συγκεκριμένες αγορές.

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Στην 20άδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Η βασική του δουλειά δεν είναι το γκολ, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταφέρνει και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα...

Στην ίδια κατηγορία