Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ήθελε να επιστρέψει και να παίξει με τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο Κώστας Βασιλειάδης τα κατάφερε στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο. Η ομάδα του συμπλήρωσε 9 νίκες εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Ο έμπειρος γκαρντ παρακολουθεί φυσικά τα πάντα σε σχέση με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Τρελάθηκε με την ήττα της ομάδας από το Περιστέρι. «Δεν περνάει από το μυαλό μου πως ο ΠΑΟΚ θα πέσει. Δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι», φώναζε κατά την επικοινωνία του με φίλο εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Εξέφρασε ακόμη και την επιθυμία να έρθει να παίξει στις τελευταίες 5-6 αγωνιστικές! Ο ΠΑΟΚ μάλιστα το έψαξε. Έγινε επικοινωνία με τον ίδιο όπως και με την Ομπραντόιρο. Οι Ισπανοί μετέφεραν πως ναι μεν η ομάδα τους σε μεγάλο βαθμό έχει σώσει την παρτίδα όμως είπαν πως μαθηματικά δεν κλείδωσαν παραμονή. Επίσης άφησαν να εννοηθεί πως εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον Βασιλειάδη θα πρέπει να πληρώσει 100 χιλιάδες γιούρο όσο και το μπάι άουτ που έχει στο συμβόλαιο του. Κάπως έτσι αυτές οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Όλα αυτά βέβαια πριν πλακώσει η λαίλαπα του κοροναϊού. Είναι «άρρωστος» πάντως ο «πόντιος» με τον ΠΑΟΚ και το έδειξε για ακόμη μια φορά. Στις επαφές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα κάποια στιγμή είπε και τον… πόνο του. «Θέλω να έρθω να παίξω, έστω και χωρίς λεφτά αν και την τελευταία φορά δεν μου φέρθηκαν και πολύ καλά», είπε.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Δεν θα αντέξουν για πολύ καιρό οι ομάδες της Α1 να πληρώνουν παίκτες για να κάθονται. Αρκετοί Aμερικανοί ήδη ετοιμάζουν βαλίτσες. Θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Θα αργήσει να επανέλθει σε φάση… κανονικότητας η Α1. Αυτό λένε οι προβλέψεις. Η φετινή σεζόν οδηγείται προς ματαίωση. Άλλα πράγματα είναι αυτά που προέχουν τώρα.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Λιόλιος του Προμηθέα είναι δυνατός οικονομικά. Τώρα, που προσπαθεί να ελέγξει και την ΕΟΚ ενόψει εκλογών, «κάνει παιχνίδι» με τις ομάδες. Θέλει στήριξη. Πολλές ομάδες της Α1 είναι μαζί του. Κάτι πήραν, κάτι θα δώσουν…

Μεταξύ των ομάδων που θα τον στηρίξουν ακούγεται πως είναι κι ο Άρης. Αντίθετα, οι ομάδες που δεν στηρίζουν Λιόλιο είναι οι: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πάντως το περιβάλλον Βασιλακόπουλου δεν ανησυχεί καθόλου…

*Πολύ κοντά στην ανάληψη μιας θέσης στην Ομοσπονδία του μπάσκετ βρίσκεται ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ Σωτήρης Νικολαϊδης. Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα θα είναι ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική U-19. Εκτός κι αν ο Σκορτό αρνηθεί και μείνει μόνος του.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ

Όχι πως μας νοιάζει αλλά να, επειδή όλοι έμειναν με την απορία σχετικά με τους λόγους που έφυγε από την ομάδα ο πληρωμένος Άνταμ Σμιθ. Τσατίστηκε λέει που πήραν τον Μπόμπι Μπράουν!  Απλά δεν μπορούσε να το πει δημόσια. Θεώρησε πως τον υποβιβάζουν. Έκρινε πως έπρεπε να παίζει περισσότερο αλλά και να παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες!

*Το πιθανότερο είναι πως αν κάποιος κάνει μια καταγγελία για την συμμετοχή του Ιωνικού Νικαίας θα την κερδίσει. Μπερδεμένη η κατάσταση του Ιωνικού με τα μετοχολόγια και το ξέρουν και στην ΕΕΑ.

* Και με άλλες ομάδες που παλεύουν να σωθούν υπάρχει θέμα. Γνωστά είναι αυτά εδώ και καιρό. Και για παίκτες που πιάστηκαν ντοπέ οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν όμως ποτέ η ομάδα που κυνηγούσε καταγγελίες για να παίρνει ματς στα χαρτιά. Οι αρχές του μπάσκετ δυστυχώς δεν επιλήφθηκαν, άφηναν επιτήδειους να χρησιμοποιούν τις ομάδες για να… “παίζουν” κάθε βδομάδα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ;

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας που έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με  τράπεζα για το δάνειο που έλαβε. Η λογική λέει πως ανταποδοτικά οφέλη δεν μπορεί να είναι μόνο η διαφήμιση ή η προβολή από τα LED. Στο τραπέζι έπεσε και η παραχώρηση του ονόματος του γηπέδου.

Μάθαμε πώς για το θέμα είναι απολύτως ενήμερος ο Γιώργος Σαββίδης. Μάθαμε επίσης πως η συγκεκριμένη τράπεζα προσδοκά σε κάποια μελλοντική συνεργασία με την οικογένεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι όροι του δανείου είναι πολύ ευνοϊκοί τους οποίους δεν θα μπορούσε να  πετύχει ο ΠΑΟΚ εάν επεδίωκε παρόμοια συμφωνία με κάποια από τις συστημικές τράπεζες.

«ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 62.000 ΔΟΛΑΡΙΑ»

«Δεν έχω κάτι με τον ΠΑΟΚ, πέρασα καλά εδώ, έκανα υπομονή και στα δύσκολα», είπε ο Χάτσερ με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα για το ματς με το Περιστέρι. Είπε όμως και κάτι άλλο: «Μου χρωστάει 62.000 δολάρια ο ΠΑΟΚ, μου υποσχέθηκαν πως θα τα πάρω. Τα διεκδικώ, πρέπει να μου τα δώσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολά (video)

Ο ισραηλινός στρατός και η λιβανική Χεζμπολά συνέχιζαν να ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία