Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξανά δίπλα στον Ράζβαν ο Μιρτσέα (pic)

Δημοφιλή

Μετά την επίσκεψή του στο γήπεδο της Τούμπας για το ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της δεύτερης συνάντησης των δύο ομάδων για μία θέση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται εκ νέου στο πλευρό του γιου του, Ράζβαν, έχοντας πάρει τη θέση του στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» για την εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον Παναθηναϊκό αποδεικνύοντας εμπράκτως πως βρίσκεται ξανά δίπλα στην προσπάθεια του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικότερα το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στις εξέδρες:

https://products.wedia.gr/lm_live/sites/default/files/Lucescu.jpg

Αφορμή δοθείσης από την παρουσία του στην Τούμπα και την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Κροάτες, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε επισημάνει πως «είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης.

Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία