Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Όλοι έκλαιγαν στην Τούμπα!»

Δημοφιλή

Σε μέσο ενημέρωσης της Βουλγαρίας μίλησε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, περιγράφοντας τα όσα έζησε στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ και φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε αρχικά:

«Εδώ και λίγους μήνες νιώθω ότι η αγάπη των φιλάθλων για τους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη και δεν συγκρίνεται με αυτή της Βουλγαρίας. Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν πολύ σεβασμό. Οι άνθρωποι δείχνουν την αγάπη τους. Σε σέβονται, σε αγαπούν, σου το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο».

Όσο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

«Υπήρξαν αρκετά δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν. Συνεχώς λέγαμε στον εαυτό μας ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους, αυτό είναι στο DNA του ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον τίτλο, είχαμε τα σωστά προσόντα. Απλώς έπρεπε να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στην ομάδα, στην ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα».

Για τους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος:

«Απερίγραπτοι! Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί! Αυτή η αγάπη των φιλάθλων, αυτή η χαρά… Φαινόταν στα μάτια τους. Δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο που να μην έκλαψε. Βλέποντας στα μάτια του ότι είναι τόσο χαρούμενος… μου έλεγαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει τον τίτλο. Μου είπαν: «Κάτι απίθανο. Θα δει περί τίνος πρόκειται!». Το περίμενα, αλλά για μια τέτοια γιορτή και μια τέτοια ευφορία… Δεν το περίμενα».

Για τη συνέχεια:

«Η ευθύνη γίνεται πολύ μεγαλύτερη. Ξεκινάμε την πρόκριση στο Champions League, από τον δεύτερο γύρο. Έχουμε πραγματικές πιθανότητες με καλή δουλειά και καλή προετοιμασία να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο εκνευρισμός στην Τούμπα λόγω Κοτάρσκι

Τι κι αν πλέον τα δημοσιεύματα από Ιταλία είναι καθημερινό φαινόμενο για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, στον ΠΑΟΚ δεν... ιδρώνουν. Ίσα...

Στην ίδια κατηγορία