Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία σαν ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΟΚ Β και ΠΟΤ Ηρακλής, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο. Ο Δικέφαλος παρότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του και άφησε πίσω δύο σημαντικούς βαθμούς.

Αναγνωριστικό ήταν, όπως αναμενόταν, το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Β να παίρνει σταδιακά τα ηνία του αγώνα, και να ψάχνει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα επί του ΠΟΤ Ηρακλή.

Η επιστροφή του Χισάμ Κανίς στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Αλεξιάδη έδωσε πολλά πράγματα στην ομάδα του Αλεξιάδη, αφού σχεδόν όλες οι απειλητικές καταστάσεις, περνούσαν από τα πόδια του Μαροκινού.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή για τον Δικέφαλο ήρθε στο 10′, με τον Κανίς να κουβαλά τη μπάλα και να την περνάει στον κατάλληλο χρόνο και χώρο στον Σπυράκο, με το σουτ του τελευταίου να σταματά στα σώματα.

Αυτό το δίδυμο ήταν το πρωταγωνιστικό και στις επόμενες δύο μεγάλες φάσεις του ΠΑΟΚ Β, η μία εκ των οποίων μάλιστα κατέληξε στα δίχτυα.

Σε μια παρόμοια φάση με την πρώτη, ο Κανίς βρήκε τον Σπυράκο στην πλάτη της «κυανόλευκης» άμυνας, με τον τερματοφύλακα Παλαβράκη να έχει απάντηση στο τετ α τετ, κρατώντας το μηδέν στο 23′.

Μόνο όμως για τρία λεπτά. Στο 26′, και μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, Δαρέλας, Κανίς και Σπυράκος εκτέλεσαν άψογα την κόντρα επίθεση, ο Μαροκινός μοίρασε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του, που από κοντά έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Β.

Ο ΠΑΟΚ Β ήταν γενικότερα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, κα απειλήθηκε παρά ελάχιστα, με τις συνθήκες τις αναμέτρησης να αλλάζουν, προς καλύτερο για τους «ασπρόμαυρους», αφού ο Χρουσιέλ είδε, σωστά, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41′, με το 1-0 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Δικέφαλο, αφού παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, είδε τον ΠΟΤ να ισοφαρίζει, με κοντινή κεφαλιά του Δοιρανλή, που εκμεταλλεύτηκε το κενό που βρήκε στην άμυνα.

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να συνέλθουν από το αρχικό «σοκ» και στο 53′ έφτασε μια ανάσα από το να πάρει και πάλι το προβάδισμα, με τον Παλαβράκη να σταματά την κοντινή κεφαλιά του Δαρέλα,

Μπορεί ΠΑΟΚ Β να είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές μεγάλες στιγμές στα καρέ του Παλαβράκη, που όσες φορές χρειάστηκε σταμάτησε τους «ασπρόμαυρους».

Μεγαλύτερη στιγμή ήταν ίσως αυτή του 85′, όταν ο Παλαβράκης σταμάτησε δύσκολα τον Δαρέλα, σε τελείωμα του από τη μικρή περιοχή.

Λίγο έλειψε μάλιστα στο τέλος οι «ασπρόμαυροι» να αυτοκτονήσουν, όταν ο Χειρίτραντας σημάδεψε το δοκάρι στο 88′, ενώ λίγο αργότερα ο Μοναστηρλής πρόλαβε να διορθώσει το δικό του λάθος, πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης (80′ Τσοπούρογλου), Κωττάς (46′ Παναγιώτου), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (55′ Τσίκος), Γκούμας (67′ Ρούμιαντσεβ), Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς (80′ Γκιτέρσος).

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής (59′ λ.τ Σίλβα), Χειρίτραντας, Σπυρίδης (83′ Κωστόπουλος), Κούστα (66′ Κουντουριώτης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην 20άδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Η βασική του δουλειά δεν είναι το γκολ, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταφέρνει και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα...

Στην ίδια κατηγορία