Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ημιτελικοί Κυπέλλου με κόσμο;

Δημοφιλή

Η Ομοσπονδία περιμένει το «οκ» από την UEFA για να διεξαχθεί ολόκληρη η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ανοιχτές εξέδρες.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανοίγουν τα γήπεδα στις 13/2, ημερομηνία από την οποία οι αγώνες θα γίνονται κανονικά με θεατές, μετά το δίμηνο λουκέτο εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Εκείνη την περίοδο είναι προγραμματισμένη η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Συγκεκριμένα, η πρώτη αγωνιστική, σύμφωνα με το καλεντάρι, έχει οριστεί για τις 7/2 και η δεύτερη μία εβδομάδα αργότερα, για τις 14.

Με δεδομένο ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 13/2 αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι δεύτεροι κανονικά με θεατές.

Οι νικητές των ζευγαριών Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Παναιτωλικός που είναι γηπεδούχοι στην πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών, θα παίξουν δηλαδή, χωρίς κόσμο ενώ στη ρεβάνς οι αντίπαλοι τους θα έχουν κανονικά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Μπροστά σε αυτό το… unfair και με βασικό κριτήριο να είναι ανοιχτά τα γήπεδα, η ΕΠΟ προτίθεται να αλλάξει τις ημερομηνίες και οι αγώνες να γίνουν 14 και 21/2. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ αφού εκείνες τις ημέρες υπάρχουν ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Στις 15/2 για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος για το Conference League.

Για να μην υπάρχει μάλιστα, «θέμα» η ΕΠΟ θα προτείνει τα παιχνίδια να οριστούν νωρίς ώστε να μην συμπέσουν χρονικά πάνω στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία